مدير عامل برق منطقهاي مازندران و گلستان از بهره برداري از58 پروژه برق در ايام دهه مبارك فجر در اين دو استان خبر داد.
مدير عامل برق منطقهاي مازندران و گلستان از بهره برداري از58 پروژه برق در ايام دهه مبارك فجر در اين دو استان خبر داد.
به گزارش شمال نیوز به نقل از ايلنا،"هاشمي" در جمع خبرنگاران در محل نيروگاه شهيد سليمي نكا گفت: در ايام دهه مبارك فجر 58 پروژه برق منطقهاي مازندران شامل 39 پروژه در مازندران و 19 پروژه در گلستان با اعتباري بالغ بر 220 ميليارد ريال افتتاح خواهد شد و عمليات اجرايي 7 پروژه برق رساني در ساري با اعتباري بالغ بر 240 ميليارد ريال در بهمن ماه سال جاري آغاز شده است.
وي افزود:مطالبات وصول نشده اين شركت از مشتركان برق با احتساب سنوات گذشته مبلغ 87 ميليارد ريال است كه پرداخت آن ميتواند ما را در انجام به موقع اجراي پروژهها و تامين برق مطلوب ياري كند.
مدير عامل شركت برق منطقهاي مازندران و گلستان اعلام كرد: براي رفع فرسودگي شبكههاي روستايي استانهاي مازندران و گلستان به سيصد ميليارد ريال اعتبار نياز است.
وي ادامه داد: تاكنون يك هزار ميليارد تومان در صنعت برق استانهاي مازندران و گلستان سرمايهگذاري شده است كه يكصد ميليارد تومان آن به قبل از انقلاب و نهصد ميليارد تومان آن به بعد از انقلاب مربوط ميشود.
وي «پيك بار» يا اوج مصرف برق در مازندران و گلستان را مربوط به دو ماهه مرداد و شهريور و بخشي از فروردين عنوان كرد و گفت: اگر بخواهيم مشكل برق را در اين دو ماه حل كنيم بايد ميلياردها ريال سرمايهگذاري صورت گيرد. با توجه به اينكه انجام پروژههاي توليد و انتقال و توزيع به زمان نياز دارد و از طرفي ديگر بودجه زيادي در بر خواهد داشت بنابراين تامين منابع مالي از ديگر طرف و شرايط خاص محيطي اين استانها (جنگلها و مراتع) از طرف ديگر اجراي پروژهها را با مشكل روبرو ميكند.
هاشمي ادامه داد: توجه به استفاده بهينه و به موقع از برق تا حدود زيادي مشكلات را حتي در زمان پيك مصرف كمك خواهد كرد.
مديرعامل برق منطقهاي مازندران و گلستان، خاطرنشان كرد: در حال حاضر 45 ميليارد تومان براي پروژههاي برق رساني در استانهاي مازندران و گلستان در حال سرمايه گذاري است تا مصرف مورد نياز در "پيك" سال آينده جبران شود.
وي با بيان اينكه سرقت در شبكه برق افزايش يافته است ،راه پايان دادن به اين مشكلات را توسعه فرهنگ استفاده درست، توجه به ملي بودن اين ثروت و نظارت بيشتر عنوان كرد و خواستار همكاري و مساعدت همه مردم در حفظ و نگهداري تاسيسات صنعت برق شد.
هاشمي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه با توجه به كمبودهاي برق در اين دو استان چگونه به كشور تركمنستان برق فروخته مي شود، گفت: مقدار برق وارد شده از كشور تركمنستان به ايران بيشتر از مقدار صادر شده است و از آنجايي كه انرژي برق قابل ذخيره كردن نيست لذا در بعضي از فصول به كشورهاي همسايه برق صادر و در بعضي از فصول برق وارد ميكنيم.
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();